Destacats del mes
Quan la confiança és la clau del producte.
Aquest mes els protagonistes a la revista Cuina son Josep Enric Salse, un dels ramaders de l’Agrupació, i l’Oriol Antúnez de Formatges Montbrú.
Continuar llegint...El TN Comarques de TV3 presenta el segell de qualitat de Llet de Cabres Catalanes.
El TN Comarques de TV3 ha visitat les instal·lacions de Cal Quitèria d’Almacelles per presentar el segell de Llet de Cabres Catalanes.
Continuar llegint...La revista Cuina presenta els membres de l’agrupació.
Aquest mes som protagonistes a la revista Cuina on presenten un dels nostres ramaders, en Salvador Serracarbasa, i l’aposta de cicle tancat de Cal Quitèria.
Continuar llegint...Presentació del segell Llet de Cabres Catalanes a la Fira Agrària de Sant Miquel a Lleida.
Del 27 al 30 de setembre, Llet de Cabres Catalanes va presentar el seu segell, a la Fira Agrària de Sant Miquel a Lleida. Un dels visitants va ser el President Quim Torra a qui li vam poder explicar el projecte de Llet de Cabres Catalanes. Un projecte de país. Gràcies President!
Continuar llegint...L’aliança de ramaders i formatgers garanteix la pervivència del sector del cabrum de llet
Aquest mes de setembre la revista d’Unió de Pagesos, La Terra, destacava en un dels seus articles la iniciativa de Llet de Cabres Catalanes. En ell conversava amb dos dels membres de l’agrupació. El ramader de Maldà (Urgell), Jordi Herrero, i el formatger de Sant Gil d’Albió (Conca de Barberà), Pep Martí. Podeu veure el […]
Continuar llegint...Llet de Cabres Catalanes presenta el seu segell a les terres de Lleida
En el marc de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues que es celebrarà els propers 19, 20 i 21 de gener Llet de Cabres Catalanes presenta el seu segell. Aquest segell avala que els productes estan elaborats amb llet certificada, garantint la màxima qualitat gràcies a passar uns controls de […]
Continuar llegint...L’estrella de Cal Quiteria – Formatges de Ponent
El Formatge Curat de Llet Crua de Cabra és l’estrella de Cal Quiteria – Formatges de Ponent. La joia de la corona per als grans tastadors d’aquest preuat producte. D’escorça rugosa i marró. Al tall el color és blanc trencat, amb una textura tancada i untuosa que es desfà al igual que el curat. És […]
Continuar llegint...Josep Enric Salse
Tota una vida dedicada a la ramaderia, a la pagesia i a la terra que tant estima. “A casa de sempre havíem criat ovelles de carn” fins que es va fer inviable i a partir del 2007 el negoci familiar es va centrar a les cabres de llet. El 2012 en Josep Enric va posar-se […]
Continuar llegint...Sarró de cabra de Montbrú
El formatge més conegut de la família Montbrú. Un formatge semi curat de cabra suau, mantegós amb un punt cítric que es fon a la boca i d’un color blanc impecable. La seva pell florida aporta aromes de molsa i sotabosc. Un formatge que el 2016 va ser premiat amb la medalla d’or al World […]
Continuar llegint...Salvador Serracarbasa
En Salvador és d’aquells homes dedicats a la pagesia des de sempre “ho he fet tota la vida i he nascut”, plenament arrelat a la terra i gran defensor del territori i especialment de Moià el seu poble natal. Va ser ramader de vaques fins el 2014 que va canviar de bestiar seguint les tendències […]
Continuar llegint...