< Tornar als destacats

Llet de Cabres Catalanes presenta el seu segell a les terres de Lleida

En el marc de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues que es celebrarà els propers 19, 20 i 21 de gener Llet de Cabres Catalanes presenta el seu segell. Aquest segell avala que els productes estan elaborats amb llet certificada, garantint la màxima qualitat gràcies a passar uns controls de qualitat superiors i un exhaustiu control en l’alimentació i el benestar animal.

El proper cap de setmana es celebra a les Borges Blanques, la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues. Una fira, que com altres, té els seus orígens en la festivitat de Sant Antoni i que enguany arriba a la 55a edició. En la passada edició van comptar amb més de 150 expositors i passar més de 60.000 visitants.

Llet de Cabres Catalanes és una agrupació de ramaders de cabres i ovelles catalanes en col·laboració amb formatgers catalans que promocionen els productes elaborats amb llet de cabra d’explotacions catalanes amb qualitat certificada.  Actualment l’agrupació compta amb més de 40 explotacions agràries i 5 formatgeries que es diferencien per la utilització d’aquesta llet. La certificació permet a les explotacions mantenir una estabilitat econòmica que els facilita apostar per la qualitat, la diferenciació i l’arrelament al territori aconseguint alhora una regularitat de producció per fer front a les demandes de mercat. A més la certificació garanteix la qualitat de la llet i els productes elaborats.

Llet de Cabres Catalanes tindrà un estand (C34) situat al Pavelló Comercial on a més de  mostrar els seus productes i presentar el segell, també s’informarà de l’Agrupació i el seu funcionament. El dissabte, dia 20 a la 1 del migdia, a l’Espai Gastronòmic del Pavelló de l’Oli Carles Pàmpols i Jordi Herrero faran la presentació de l’Agrupació i un tast guiat de Formatges de Llet de Cabres Catalanes.

Des de l’Agrupació estan convençuts que el sector cabrum és un sector amb molt de futur al nostre país i aposten per un creixement ordenat i sostenible que el converteixi en un sector estratègic i referent en l’alimentació que permeti oferir als consumidors uns productes de màxima qualitat certificada.