< Tornar als destacats

CUINA AMB FORMATGE

El segell Llet de Cabres Catalanes ha publicat una guia de receptes. Es tracta d’un petit recull de 8 receptes elaborades amb formatges del segell. Per a l’ocasió es van escollir quatre cuiners catalans de referència i cada un d’ells va treballar amb dos formatges del segell.

Són receptes de nivell baix o mitjà que fàcilment es poden fer en l’àmbit domèstic. La guia està pensada per a públic final i es reparteix en botigues de proximitat arreu del territori que venen formatges del segell.

Els restaurants i formatges participants són:

  • Joel Castanyé (La Boscana, Bellvís): Llet Crua de Cal Quitèria i Fines Herbes Mas el Garet 
  • Javier Martínez (Castell de Peralada, Peralada): Gran Pep de Sant Gil d’Albió i Anhel de Cal Quitèria
  • Albert Marimon (La Cava, Tàrrega): El Ninot de Sant Gil d’Albió i Garrotxa de Mas El Garet
  • Jan Fargas (Les Voltes, Moià): Fresc de cabra i Sarró de Montbrú