< Tornar als destacats

NOU ESPOT A TV3

Amb l’objectiu de promocionar la venda de formatges del segell Llet de Cabres Catalanes, entre el 22 de maig i l’11 de juny, es va veure a veure a TV3 un nou espot. Aquest nou anunci interpel·la directament a l’audiència i demana si se sap què hi ha al darrere dels formatges de cabra del segell. D’aquesta manera es posa èmfasi en tota la part menys visible, tot el procés agrícola i ramader previ a l’elaboració dels formatges. En són protagonistes els mateixos ramaders i formatgers del segell.

El rodatge es va fer a les instal·lacions de Cal Quitèria, a Almacelles. Durant la jornada de rodatge es van reunir bona part de ramaders i formatgers del segell que, per un dia, es van convertir en actors. A més, tots ells, vesteixen un nou mono de treball amb el segell brodat al davant i al darrere.

A part de l’espot, la campanya de també va arribar a Rac 1 on es van fer nombrosos passis d’una falta elaborada per a l’ocasió. A més, els oients de l’emissora van tenir l’oportunitat de participar en dos sorteigs. Els guanyadors es van endur un lot de 5 formatges del segell.

Veure espot: https://youtu.be/ebTTQaOYOvw