< Tornar als destacats

LLET DE CABRES CATALANES PRESENT AL LACTIUM 2022

Un any més, Llet de Cabres Catalanes, va participar de forma activa a la festa del formatge català, la mostra Lactium que, el 14 i 15 de maig va omplir Vic de formatge.

Al llarg de tot el cap de setmana LLDCC va comptar amb un espai propi dins la mostra que va incloure un estand per a cada una de les 4 formatgeries i un estand per a l’associació on durant tot el cap de setmana es va donar informació de l’activitat de l’entitat.

Va ser també el tret de sortida de la campanya Resistència amb la qual es vol potenciar el consum de formatge de cabra català. A la fira, els visitants que compraven a les 4 formatgeries, se’ls va obsequiar amb un samarreta amb una il·lustració exclusiva elaborada per la campanya que és un clam a ajudar a la supervivència del sector del cabrum català.

També es va organitzar el concurs de les lletres. Els visitants de la fira havien d’encertar quants litres de llet hi havia a les dues lletres. En joc, hi havia un lot de formatges.